Wildwind Sailing respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policyOk

News

Hobie is in Holland!

Het is een van de belangrijkste regatta’s van het seizoen: de Hobie 2017 Multiworlds & Europeans. Gesponsord door Wildwind zijn er al bijna 300 boten voor het event geregistreerd en Wildwind’s eigen Simon, Thanos en Hans doen mee voor de grote prijs!

Achter de prachtige duinen van Noordwijk zal het evenement plaats vinden, inclusief de Hobie 14 World Championships, de Hobie 16 European Jeugdkampioenschappen, Hobie 16 Spi, Dames, Masters, Grand Masters en Great Grand Masters maar ook de Open Hobie 16, Hobie Tiger, Wildcat en Dragoon World kampioenschappen. Dat is een hoop zeilspektakel!

Onze goede vrienden van VR Sport zullen het evenement filmen en de belangrijkste races in de hoofdklassen livestreamen. We raden je zeker aan om de video's te bekijken op hun geweldige website vrsport.tv en hou zowel hun als onze Facebook-pagina in de gaten voor live streaming video updates gedurende de week.

Misschien zie je kans langs te komen in Noordwijk om zelf de Multiworlds & Europeans te beleven. Om een idee te krijgen van het event kun je vast de video's hieronder bekijken, of bezoek de website hobie2017noordwijk.com

Meer nieuws