Wildwind Sailing respects your privacy. We use cookies, which do not collect any personal data about you, for the purposes of analysis, marketing and social media integration. Please read our privacy policyOk

Prijslijst voor onze zeilvakanties in Griekenland

In de tabel hieronder vindt u onze prijzen in Euro (EUR). Als u nog vragen hebt over onze prijzen, wat er allemaal is inbegrepen, onze voorwaarden of over welk ander onderwerp dan ook, bel dan even met onze agent Hans van Nes op 070 8080162, stuur een berichtje via Facebook of email naar hans@wildwind.nl.

Beschikbaarheid in de laatste weken van het seizoen

22 Sep – Nog plaatsen beschikbaar
29 Sep – Laatste week van het seizoen, nog een aantal plaatsen beschikbaar

Waarschijnlijk de beste strandgebaseerde zeilvakantie ter wereld!

Holiday starting date 8 dagen excl. vlucht 15 dagen excl. vlucht Eenpersoons- kamer Indicatie vluchtprijs (EUR)
605 870 150 285 Zie luchthavens
605 870 150
605 870 150 200 Zie luchthavens
605 870 150 160 Zie luchthavens
570 870 150 193 Zie luchthavens

Volop Wildwind zeilen, met surfen georganiseerd in samenwerking met onze buren van de Club Vassiliki surfschool. Met het Wildwind Free as the Wind-programma kun je zoveel wisselen tussen zeilen en surfen als je maar wilt, op elke dag en op elk moment.

Holiday starting date 8 dagen excl. vlucht 15 dagen excl. vlucht Eenpersoons- kamer Indicatie vluchtprijs (EUR)
825 1365 150 285 Zie luchthavens
825 1365 150 160 Zie luchthavens
825 1365 150 193 Zie luchthavens

Wildwind Adventures, dat is elke dag een ander avontuur! Dit is de ultieme avontuurlijke vakantie voor de hele familie deze zomer. Ontdek zeilen, windsurfen, stand-up paddle-boarding, scubaduiken, zee-kajakken en mountainbiking in één vakantie!

Holiday starting date 8 dagen excl. vlucht 15 dagen excl. vlucht Eenpersoons- kamer Indicatie vluchtprijs (EUR)
660 975 150 285 Zie luchthavens
660 975 150 160 Zie luchthavens
625 975 150 193 Zie luchthavens

Alle prijzen zijn per persoon in Euro (EUR), gebaseerd op tweepersoonsbezetting van de kamers.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Alle prijzen zijn in Euro gebaseerd op tweepersoonsbezetting van de kamer. Voor olo-reizigers die een tweepersoonskamer als eenpersoonskamer gebruiken geldt een eenpersoonskamersupplement op weekbasis. De prijzen in de bovenstaande tabel zijn voor ons voordeligste accommodatie-opties, hieronder vindt u een overzicht kamer-opties. De prijzen zijn inclusief accommodatie en alle relevante activiteiten die horen bij het programma, inclusief het gebruik van boten en andere materialen, als ook de vereiste lessen en instructies. Onze vakanties bevatten geen vluchten; de vluchtprijzen geven een indicatie van de huidige marktprijzen gebaseerd op openbare bronnen. Vluchtprijzen veranderen voortdurend en wij hebben de vluchtprijzen voor het laatste gecontroleerd op . Vraag onze agent Hans van Nes desgewenst voor assistentie bij het selecteren of boeken van de vlucht.

Kamer-upgrades en supplementen

Al onze kamers beschikken over een badkamer en suite, behalve een aantal gelinkte kamers waar twee kamers één badkamer delen. Bovendien hebben al onze kamers een balkon of terras, minikoelkast, waterkoker en airconditioning. Sommige kamers bieden extra voordelen, zoals meer ruimte, een geweldig uitzicht over de zee of de bergen of de mogelijkheid om twee kamers met elkaar te verbinden. Voor deze kamers is een upgrade-supplement van toepassing. De prijzen voor deze supplementen zijn per persoon per week, gebaseerd op een bezetting van twee personen per kamer.

Merk op: wanneer een kamer als eenpersoonskamer wordt gebruikt dan wordt naast het eenpersoonskamersupplement het dubbele bedrag voor het upgrade-supplement in rekening gebracht.

Begane grond standaard € 0/week
Eerste verdieping standaard € 50/week
Begane grond standaard zee-uitzicht € 50/week
Eerste verdieping standaard zee-uitzicht € 90/week
Eerste verdieping standaard-plus € 90/week
Studio's en appartementen begane grond € 60/week
Appartementen eerste verdieping € 60/week

 

Solo-reizigers

Bij Wildwind zijn we gek op solo-reizigers en er zijn er bij ons dan ook altijd veel mensen te vinden die je hun eentje reizen! Maak je een boeking voor één persoon, dan zijn er wel een paar dingen die je moet weten. Omdat onze prijslijst is gebaseerd op twee mensen die een kamer delen geldt er een eenpersoonskamersupplement. Deze verschilt van week tot en je kunt het bedrag vinden in de tabel hierboven. Bovendien geldt dat de prijs van elke kamer-upgrade wordt verdubbeld.

Vind je het niet erg om te delen? Dan wordt het allemaal wat goedkoper. Als je op jezelf reist en je wilt een kamer delen met een andere reiziger van hetzelfde geslacht, dan bespaar je het bedrag van zowel het eenpersoonskamersupplement als van eventuele supplementen voor kamerupgrades die wellicht van toepassing zijn. Het enige dat je hoeft te doen is tijdens het boeken aangeven dat je graag een kamer wilt delen.

Kinderkorting

Een kind tussen de 2 en 17 die een kamer deelt met één betalende volwassene of met een of twee andere kinderen ontvangt een korting van € 150 voor één week of € 245 voor een vakantie van twee weken. Eén kind met een eigen kamer zal worden beschouwd als volwassene en er is dus geen kinderkorting van toepassing maar wel een eenpersoonskamertoeslag. Als uw kind jonger is dan 7 en te jong om deel te nemen aan een van onze programma's, bel dan met onze agent Hans van Nes om te informeren naar een speciale korting.

Alle kinderen tussen de 7 en 17 hebben gratis toegang tot onze Kids Club.

Schade en verlies-supplement

Er wordt een schade- en verlies-supplement van € 25 is in rekening gebracht voor alle deelnemers aan onze programma's Wildwind Sailing, Wildwind Adventures en Free as the Wind. Dit dekt alle kleine schade die u wellicht toebrengt aan onze zeilboten en ander materiaal en het betekent dat eventuele onbedoelde schade niet lokaal in rekening wordt gebracht.

Aanbetaling en voorwaarden

Voor elke boeking is een aanbetaling van € 150 vereist. De balans moet vervolgens zijn betaald niet later dan 9 voorafgaand aan de reis. Wanneer de boeking minder dan 9 weken voor de start van de vakantie wordt gemaakt moet de volledige balans bij de boeking worden voldaan.

Download de volledige Algemene voorwaarden van onze vakanties.